lisävarusteet

LMS Servicen tuotevalikoimasta löydät parhaat tuotteet autoosi.

Volkswagen-hyötyautojen maastokelpoisuuden parantamiseksi tuotevalikoimastamme löytyvät saksalaiset Seikel-tuotteet. Tuotteita on saatavana Volkswagen Amarok, Caddy, Tiguan, Touareg, Transporter T3, Transporter T4, Transporter T5 ja Transporter T6, Transporter T6.1 ja MAN TGE -autoihin.

Siirry Seikel-tuotesivulle klikkaamalla alla olevaa logoa:

seikel 10

Lisäksi edustukseemme kuuluvat niin ikään saksalaiset Delta 4x4 -tuotteet. Delta 4x4 on offroad -varusteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat korin leventämiseen ja korottamiseen tarkoitetut sarjat, jousituksen korotus- ja muutossarjat sekä Off-Road -vanteet. Lisäksi valikoimista löytyvät karjaraudat ja PIAA-lisävalot. LMS Service toimii suomessa Delta 4x4 -rakentajana ja asentajana.

Siirry Delta 4x4 -tuotesivulle klikkaamalla alla olevaa logoa:

delta4x4

LMS Servicen kilpailujaosto - LMS Racing - on jo vuosia toiminut Nokian Renkaat Oyj :n yhtenä pääyhteistyökumppanina tuotteiden testaamisen saralla. Onkin siis luonnollista, että tuotevalikoimastamme löytyvät Nokian renkaat. Kauttamme saat kesä- ja talvirenkaat autoon kuin autoon, olipa kysessä sitten tavallinen henkilöauto, hyötyajoneuvo tai urheiluauto erikoisella rengaskoolla.

Siirry Nokian Renkaat -tuotesivulle klikkaamalla alla olevaa logoa:

nokian logo