huoltopalvelut

Volkswagenin, Škodan ja Seatin huolto- ja korjaamopalvelut ovat palveluksessasi – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta. Kaikissa toimenpiteissä käytetään aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Se varmistaa autosi vakaan toiminnan edessä olevia ajokilometrejä silmällä pitäen.

Koulutettu henkilökunta, valmistajien toimittamat erikoistyövälineet ja -laitteet sekä käytettävissä olevat informaatiojärjestelmät palvelevat kaikki sinua ja autosi tarpeita. Voit tiedustella myös edullisia huollon sijaisautoja, joiden ansiosta omat kiireesi eivät häiriydy autosi ollessa korjaamokäynnillä. Ja jos ajoneuvon matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, on Volkswagenilla, Škodalla ja Seatilla kattavat turvajärjestelmät.

Volkswagen Liikkumisturva

Lisätietoja saat omalta jälleenmyyjältäsi tai Volkswagenin palvelunumerosta 0800-188 288.

Škoda -ajoturva

Palvelunumero 0403 400 900

SEAT Liikkumisturva

Palvelunumero 0600 122 66

Autosi parhaaksi

Asioidessasi kanssamme saat aina autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Niiden toimivuus, kestävyys ja kaikki ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Oman henkilökuntamme ja sopimuskorjaamomme asiantuntemus perustuu merkkierikoistuneeseen osaamiseen sekä jatkuvaan valmistajan ja maahantuojan väliseen tieto- ja tuotetukeen.

Varaosat, lisävarusteet ja tarvikkeet ovat auton valmistajien hyväksymiä ja yleensä myös toimittamia. Kun käytät mittatarkkoja alkuperäisosia ja -tuotteita, pidät samalla huolen autosi ensiluokkaisesta ja turvallisesta toimivuudesta.

Kattava takuu laadun takeena

Laadun takeena annamme kaikille alkuperäisosille sekä toimittamillemme lisävarusteille ja tarvikkeille saman takuuajan kuin uusille autoillekin: 24 kuukautta ilman kilometrirajoitusta. Yhtä lailla annamme vastaavan takuun myös osien ja varusteiden asennukseen käytetylle työlle toimipisteessämme.

huollettava merkki

Volkswagen huoltoVolkswagen hyötyautot huoltoSeat huoltoSkoda huoltohuolto